Termeni și condiții

Compania care administreaza site-ul apacio.ro, este Clack International Solutions inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J03/672/2012 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO30214952.

1. Dreptul de autor

Apacio.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.apacio.ro, dar nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Apacio fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.apacio.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Apacio si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Apacio a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Se permite folosirea site-ului numai in limitele metionate in prezentul text.

2. Inregistrarea ca membru apacio.ro

Autentificarea ca membru pe acest site implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Apacio.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este exclusiv livrarea comenzii dumneavoastra.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, forma, aspect, etc.). Apacio.ro isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective. Din acest motiv, Apacio.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul apacio.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii/primirii prin curierat rapid de catre client a produsului si/sau facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul apacio.ro, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

4. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Preturile prezentate includ TVA (24%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

5. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Apacio.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuita in toate orasele tarii pentru comenzile care depasesc valoarea de 500 RON (inclusiv TVA). De asemenea, beneficiaza de transport gratuit produsele care au aceasta specificatie pe pagina de prezentare. In cazul comenzilor livrate in afara oraselor, pe langa tariful perceput de Apacio.ro pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, tarif care va fi adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii.

EMIRATECH SOLUTIONS S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de EMIRATECH SOLUTIONS S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

6. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselo. Apacio.ro isi rezerva dreptul ca, in anumite cazuri, sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa la adresa de e-mail contact@apacio.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul apacio.ro. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

7. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Produsul defect va fi reparat sau inlocuit dupa ce cumparatorul il va trimite la sediul Apacio.ro. Transportul produselor catre sediul Apacio.ro si inapoi catre client se va face doar prin curierat rapid. Costul de transport va fi suportat de catre client. Perioada de garantie a produsului se va prelungi cu perioada in care produsul a stat in service pentru interventie.

Garantia exclude orice actiune asupra echipamentului care nu este in conformitate cu utilizarea acestuia. Orice actiune de utilizare defectuoasa, de lovire, de montaj neautorizat, de montaj incorect, conduce in mod direct catre pierderea garantiei. Echipamentele care, prin constructia lor, au nevoie sa fie alimentate la o sursa electica, sunt excluse de la garantie daca au fost distruse de socuri electrice venite din reteaua de alimentare cu curent. Garantia produselor se ofera doar pentru defecte de fabricatie. Garantia produselor este anulata in cazul in care nu se utilizeaza consumabile originale. Orice interventie neautorizata asupra echipamentelor, conduce la pierderea garantiei.

Garantia este oferita doar pentru sisteme complete nu si pentru consumabile, filtre de schimb, medii de filtrare. Toate cele mai sus mentionate sunt considerate consumabile si au o anumita durata de viata conform cu specificatiile fiecaruia. Aceste consumabile nu pot fi garantate pentru o anumita perioada de timp.

10. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica in scris Apacio.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Aceasta se realizeaza dupa informarea prealabila, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte urme de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti (Ordonanța de Urgentă 34/2014). In cazul sistemelor de filtrare care au fost puse in functiune si a trecut apa prin ele, returnarea produsului se poate face dar cu mentiunea ca mediile filtrante si cartusele filtrelor nu pot fi returnate deoarece au intrat in contact cu apa si ele nu pot fi refolosite. Returnarea banilor catre client se va face pe sistemul de filtrare achizitionat dar scazand costul cartuselor filtrante si a mediilor filtrante. Expeditia returului se va realiza cu aceeasi companie de curierat cu care sa realizat si livrarea produselor ce urmeaza a fi returnate. Restituirea banilor aferenti returului se va realiza in termen de maxim 30 de zile de la primirea produselor si verificarea acestora. Produsele constatate deteriorate, uzate, defecte (cartuse filtrante si medii filtrante folosite) nu sunt acceptate la retur. Returul banilor se va face doar prin transfer bancar, direct in contul clientului.

Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediul nostru, pentru care a fost facuta proba ori instalarea. Acest drept nu poate fi invocat pentru produsele care au fost probate sau puse in functiune de catre echipa noasta, direct la sediul clientului.

11. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Apacio.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.


Sus