Purificatoare apa 

Afișează 1 - 3 din 3 produse

Purificatoare de apa

Apa este elementul vital, fara de care organismul uman nu poate functiona, insa cantitatile mari de apa poluata care ne sunt furnizate zi de zi pot duce la aparitia bolilor, precum si la degradarea sistemelor sanitare folosite. Pentru a putea beneficia de o apa pura, in fiecare zi si perfect potabila, folositi cel mai performant sistem de filtrare de pe piata, purificatorul de apa.

Pentru a putea sa economisiti la facturile de intretinere, dar si ca beneficiati de cel mai modern si eficient sistem de ultrafiltrare a apei, cumparati un purificator de la Apacio si beneficiati de cel mai bun raport calitate-pret, dar si de o apa pura, in fiecare zi.

Consumati apa curata direct de la robinet, cu ajutorul unui purificator cu 3 etape de filtrare

Pentru a fi siguri ca veti avea apa potabila in fiecare zi, achizitionati din magazinul nostru un purificator performant, cu 3 trepte de filtrare, dotat cu robinet separat cu ventil din ceramica, astfel incat sa ajute la purificarea apei pana in profunzime si sa elimine pana si clorul, metalele grele, fenolul, benzolul, substantele organice si bacteriile. Consumati in fiecare zi o apa 100% potabila, fara sa suportati costuri mari, cu ajutorul purificatoarelor de la Apacio.

Sus