Pompe dozatoare industriale

Deferizator industrial

Pompele dozatoare industriale oferite de magazinul Apacio sunt potrivite mai ales pentru aplicatiile industriale, acolo unde este necesara dozarea constanta si controlata de clor, acizi, baze si alte chimicale care pot elimina substantele daunatoare din apa. Sistemul lor de functionare se bazeaza pe dozarea, atat in modul constant, cat si in cel automat de substante pilotate de un debimetru cu impulsuri.

Acest tip de pompe cu dozatoare sunt dimensionate in functie de volumul de chimicale care doriti sa fie dozat intr-o ora si in functie de presiunea apei din conducta de alimentare. Tinand cont de formula chimica pe care o are solutia injectata, aceste pompe cu dozatoare industriale pot fi personalizate din fabrica. Modalitatile de lucru sunt constant, 1:1, 1x10, 1:n, prin pompe electromagnetice sau peristalice, care au dozare proportionala, cu microprocesor.

Pentru ca dimensionarea sa se poata face conform cerintelor dumneavoastra, iar personalizarea sa fie corecta, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@apacio.ro sau numarul de telefon 0749 661 835.Sus