Medii filtrante 

Afișează 1 - 6 din 6 produse

Medii filtrante pentru tratamentul apei

Mediile filtrante pe care magazinul nostru va asteapta sa le comandati online functioneaza perfect alaturi de dispozitivele speciale de filtrare, dedurizare si purificare a apei, astfel incat sa obtineti o apa perfect curata si pe care sa o folositi fara grija, in toate activitatile casnice. In gama larga de medii filtrante de la Apacio, veti gasi rasina speciala de dedurizare, rasina de denitrare, de deionizare, medii ECOMIX, pyrolox sau birm.

Medii filtrante pentru eliminarea celor mai mici impuritati din apa

Mediile filtrante de la Apacio sunt livrate in saculeti, astfel incat sa puteti folosi cantitatea de produs o perioada de timp indelungata. Principalele si cele mai importante proprietati ale mediilor filtrante de la Apacio sunt eliminarea selectiva a calciului si magneziului, precum si a sarurilor care dau duritate apei, deionizarea cationilor si anionilor si indepartarea materiei organice si a amoniacului. Folositi unele dintre cele mai performante medii filtrante din prezent si bucurati-va de o apa mereu curata si perfect potabila, pe care sa o folositi cu incredere in fiecare zi.

Magazinul nostru va asteapta cu preturi avantajoase, astfel incat sa va puteti bucura, in fiecare zi, de o apa pura, direct de la robinet.

Sus