Filtre apa cu ECOMIX 

Subcategorii

Filtre cu ECOMIX

Sistemul ECOMIX a fost special creat pentru industria alimentara, astfel incat un filtru care functioneaza pe baza acestui principiu sa duca la obtinerea unei ape perfect potabile si gata de folosit pentru gatirea alimentelor, dar si pentru consumul zilnic. Filtrele cu ECOMIX pentru apa folosesc cea mai moderna metoda de purificare a lichidelor, astfel incat sa elimine 5 cele mai des intalnite probleme ale apei: duritatea, fierul, manganul, amoniacul si materia organica sau oxidabilitatea apei.

Statiile de filtrare a apei cu ECOMIX sunt ideal de folosit pentru reducerea materiei organice din apa, precum si pentru eliminarea fierului, in orice forma a sa (feeric, feros si coloidal).

Filtrele cu ECOMIX au o rezistenta in filtrare intre 6-8 ani

Fiindca sunt confectionate din materiale rezistente in timp si valve de control robuste, filtrele ECOMIX pentru apa din magazinul nostru au o durata de folosire intre 6 si 8 ani, in functie de duritatea apei brute, dar si cat de des se face regenerarea filtrului.

Filtrele cu ECOMIX de la Apacio sunt economice, functioneaza cu valve de control electromecanice, cu comanda pe timp si inlocuiesc cu succes solutia clasica de filtrare a apei pe baza de carbune activ, dedurizare si deferizare. Obtineti o apa pura, direct de la robinet, doar cu ajutorul performantelor filtre cu ECOMIX.

Sus