Despre noi


Misiunea apacio.ro este de a oferi clientilor nostri acces la toate tehnologiile moderne de tratarea apei. Astfel, sub umbrela apacio.ro se regasesc majoritatea producatorilor globali de filtre de apa.
Calitatea produselor coroborata cu experienta noastra tehnica are ca rezultat un client multumit de apa pe care o foloseste zi de zi.
 
Punem pasiune in ceea ce facem si ne place sa avem parte de provocari noi! Ne consideram responsabili fata de clienti, parteneri si angajati sa ne onoram angajamentele asumate, sa oferim rezultate si sa tintim spre cea mai inalta calitate a produselor noastre!
 
Oferim o gama completa de sisteme pentru purificarea si tratarea apei, element esential in calitatea vietii, a familiei sau a angajatilor dumneavoastra. Puteti opta pentru o paleta larga de Automatizari pentru statiile de filtrare si dedurizare, consumabile si alte accesorii. Marea majoritate a produselor prezente pe apacio.ro se afla in stoc si se livreaza prin curier rapid in 24-48 ore de la confirmarea telefonica a stocului. La cerere, oferim montaj complet, interventii acasa la dumenavoastra si reperatii pentru echipamente achizitionate de la alte companii din domeniu.
 
Deorece seriozitatea si profesionalismul ne caracterizeaza, apacio.ro  ofera servicii si solutii complete de la cele mai simple pana la cele mai exigente pentru satisfacerea nevoilor oricarui client. Toate produsele comercializate de apacio.ro beneficiaza de garantie de 24 luni in conditiile legii. Pentru unele echipamente oferim garantie pana la 48 luni.

Apacio este cel mai eficient mod de a avea cea mai buna apa. Este dovada ca va puteti gasi solutia potrivita pentru tratarea apei fie stand in fata calculatorului dumneavoastra, fie un specialist poate veni la dvs pentru evaluare.

Apacio este dovada ca un serviciu poate fi in acelasi timp de cea mai buna calitate si la un cost corect!


Sus