Demineralizare industriala

Procesul de demineralizare consta in eliminarea din apa a cationilor si anionilor care au ramas in urma procesului de osmoza inversa.

Apa demineralizata obtinuta mai este cunoscuta si sub denumirea de apa deionizata, adica cea care are un continut foarte scazut de ioni. Prin rasina incarcata cu ioni pozitivi, cu forma de H+ si negativi de forma OH, aceasta va atrage toate mineralele dizolvate in apa, astfel ca lichidul sa devina instantaneu pur. Procesul de demineralizarea va duce, astfel, la obtinerea unei ape pure, cu o conductivitate care va duce spre valoare de zero µS/cm.

Statiile industriale de demineralizare sunt niste  echipamente extrem de complexe, care folosesc chimicale, intr-un regim special. Fiecare dintre sistemele oferite de magazinul nostru este personalizat, in functie de necesarul de apa din aplicatia respectiva si regimul de consum. Pentru dimensionarea corecta a unui sistem de demineralizare industriala, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@apacio.ro sau numarul de telefon 0749 661 835.Sus