Osmoza inversa RO6 PM cu pompa si remineralizare

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
956,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Osmoza inversa RO6 PM cu pompa si remineralizare.

Osmoza inversa RO6 PM se monteaza sub chiuveta de la bucatarie si reprezinta un sistem avansat de filtrare a apei. Realizeaza o filtrare in trepte a apei, fiecare filtru avand rolul sau bine stabilit:

- cartus impuritati 5 microni. Va retine impuritatile mecanice mai mari de 5 microni: nisip, rugina, mal etc

- cartus carbune activat. Va retine clorul din apa si alti contaminanti organici. Este esential in buna functionare a osmozei, pentru ca protejeaza membrana osmotica de actiunea daunatoare a clorului.

- cartus impuritati 1 micron. Va retine impuritatile fizice mai mari de 1 micron, care au treuct de filtrul de 5 microni. Acum apa este pregatita pentru a intra in membrana osmotica.

- pompa de presiune Booster. Cu ajutorul pompei de presiune, Osmoza inversa RO6 PM se poate folosi acolo unde presiunea este mai mica de 3 bari. Presiune minima necesara 1,5 bari.

- membrana osmotica 75GPD (75 galoane / day). Finetea de filtrare a membranei osmotice este 0,0001 microni si va elimina din apa 96-99 % din poluantii organici si anorganici din apa, inclusiv bacteriile si virusurile. Membrana osmotica consta intr-o membrana semipermeabila infasurata in straturi in jurului unei tije cu orificii. Apa incarcata cu contaminanti este inpinsa cu ajutorul presiunii in membrana semipermeabila, unde moleculele de apa trec prin porii microscopici ai membranei. Chimicalele si poluantii sunt eliminanti la drenaj.

- cartus post carbon AICRO. Are rolul de a reda gustul natural al apei.

- cartus de remineralizare AIMRO. Are rolul de a corecta pH-ul apei si a imbogatii apa cu minerale necesare corpului uman precum calciu si magneziu.

Osmoza inversa RO6 PM cu pompa si remineralizare contine kitul complet de montaj: Osmoza propiu-zisa, tanc de stocare 12L cu robinet, racord pentru apa de la retea de 1/2"cu robinet, cheie pentru filtre si carcasa osmozei, furtun si fitinguri, baterie eleganta de inox.

Apa astfel filtrata este saraca in saruri si are pH-ul peste 7. Este ideal a se consuma ca atare,pentru ceai si cafea, supe, gatit.

Osmoza inversa RO6 PM se poate dota si cu alte cartuse si filtre:

- cartus de ionizare. Descarca in apa ioni negativi-alcalini, necesari corpului nostru

- sterilizator uv. Ofera protectie microbilogica suplimenara, mai ales impotriva bacteriilor care se pot dezvolta in vasul de stocare. Atentie! Prima apa care curge la bateria osmozei este calda.

- vas de stocare de capacitate mai mare. Se pot inseria mai multe vase de stocare cu apa purificata, atunci cand exista un numar mare de consumator: birouri, cantine, hale de productie etc.

Detalii

Brand
Presiune minima
1,5 bar
Presiune maxima
6 bar
Descriere scurta

Osmoza inversa RO6 PM cu pompa si remineralizare. Apa purificata prin procesul de osmoza este imbogatita cu minerale de calciu, magneziusi ridica valoarea pH-ului. Datorita pompei de presiune, Osmoza inversa RO6 PM se poate folosi in conditii de presiune de pana la 1,5 bari.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review