Osmoza inversa RO5 fara remineralizare

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
589,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Osmoza inversa RO5 fara remineralizare. Elimina aproape complet sarurile si contaminantii din apa.

Osmoza inversa RO5 se monteaza sub chiuveta de la bucatarie si reprezinta un sistem avansat de filtrare a apei. Realizeaza o filtrare in trepte a apei, fiecare filtru avand rolul sau bine stabilit:

- cartus impuritati 5 microni. Va retine impuritatile mecanice mai mari de 5 microni: nisip, rugina, mal etc

- cartus carbune activat. Va retine clorul din apa si alti contaminanti organici. Este esential in buna functionare a osmozei, pentru ca protejeaza membrana osmotica de actiunea daunatoare a clorului.

- cartus impuritati 1 micron. Va retine impuritatile fizice mai mari de 1 micron, care au treuct de filtrul de 5 microni. Acum apa este pregatita pentru a intra in membrana osmotica.

- membrana osmotica 50GPD (50 galoane / day). Finetea de filtrare a membranei osmotice este 0,0001 microni si va elimina din apa 96-99 % din poluantii organici si anorganici din apa, inclusiv bacteriile si virusurile. Membrana osmotica consta intr-o membrana semipermeabila infasurata in straturi in jurului unei tije cu orificii. Apa incarcata cu contaminanti este inpinsa cu ajutorul presiunii in membrana semipermeabila, unde moleculele de apa trec prin porii microscopici ai membranei. Chimicalele si poluantii sunt eliminanti la drenaj.

- cartus post carbon AICRO. Are rolul de a reda gustul natural al apei.

Osmoza inversa RO5 fara remineralizare contine kitul complet de montaj: Osmoza propiu-zisa, tanc de stocare 12L cu robinet, racord pentru apa de la retea de 1/2"cu robinet, cheie pentru filtre si carcasa osmozei, furtun si fitinguri, baterie eleganta de inox.

Apa astfel filtrata este saraca in saruri si are pH sub 7. Este ideal de utilizat pentru scaune de stomatologie, aparate de cafea, procese tehnice care necesita apa demineralizata, fiare de calcat, mopuri electrice si orice aparate electrice cu rezistenta sensibile la calcar.

Pont! Orhideele iubesc apa osmozata, avand nevoie de pH usor acid. Si alte plante de apartament se pot uda cu apa provenita din osmoza inversa RO5 fara remineralizare.

Osmoza inversa RO5 se poate dota si cu alte cartuse si filtre:

- cartus de remineralizare. Are rolul de a ridica Ph-ul apei si a descarca o cantitate minima de saruri de Calciu si Magneziu.

- cartus de ionizare. Descarca in apa ioni negativi, necesari corpului nostru

- sterilizator uv. Ofera protectie microbilogica suplimenara, mai ales impotriva bacteriilor care se pot dezvolta in vasul de stocare. Atentie! Prima apa care curge la bateria osmozei este calda.

- pompa de presiune. Este o pompa de mici dimensiuni si foarte silentioasa care ridica presiunea apei la intrarea in membrana osmotica. Se foloseste atunci cand presiunea apei de la intrare este sub 3 bar.

- vas de stocare de capacitate mai mare. Se pot inseria mai multe vase de stocare cu apa purificata, atunci cand exista un numar mare de consumator: birouri, cantine, hale de productie etc.

Detalii

Brand
Presiune maxima
6 bar
Descriere scurta

Osmoza inversa RO5 fara remineralizare. Elimina aproape complet sarurile si contaminantii din apa. Este ideal de folosit in cabinete stomatologice, masini de cafea, udatul orhideelor si a altor plante de apartamant, pentru fiare de calcat sau spalat geamuri.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review