Consumabile 

Afișează 1 - 4 din 4 produse

Consumabile pentru tratarea apei

Consumabilele pe care magazinul nostru vi le pune la dispozitie sunt potrivite pentru diferitele procese de curatare, dedurizare si purificare a apei si sunt perfect adaptate dispozitivelor pe care le folositi pentru intregul proces de igienizare a apei. Folositi cu regularitate consumabilele noastre si va veti bucura in fiecare zi de o apa pura, direct de la robinet.

Rugina, nisipul si namolul din apa sunt rapid eliminate cu ajutorul consumabilelor de la Apacio

Sarea tablete pe care o gasiti in magazinul nostru online se dizolva in mod egal, fara a lasa impuritati in apa si fara a se dezintegra sub forma de cristale. Folosite in procesul de dedurizare al apei, pastilele de sare sunt usor de utilizat si garanteaza o functionare perfecta a tuturor dispozitivelor dumneavoastra sanitare.

Filtrele cu cartus din polipropilena sunt rezistente la substantele chimice si la coloniile bacteriene si sunt ideal de folosit impreuna cu un filtru de impuritati. Astfel, filtrele sunt folosite pentru corectarea unor parametri negativei ai apei, precum culoarea tulbure, mirosul si gustul neplacut, precum si turbitatea apei. Astfel, in foarte putin timp, este eliminat clorul liber, cloroformul, insecticidele, hidrocarburile si substantele organice volatile, precum si sute de alti contaminati care pot fi prezenti in apa de la chiuveta. Aveti grija de sanatatea dumneavoastra, folosind consumabilele pentru filtrarea apei de la Apacio.

Sus